Kék Bolygó instagramKék Bolygó LinkedInKék Bolygó YouTube

Tudományos-szakértői tevékenységek

Tudományos szakértői segítséggel járulunk hozzá olyan különböző kormányzati, vállalati és üzleti döntéshozatalokhoz, amelyek célja a fenntarthatósági törekvések megvalósítása, a fenntarthatósági fordulat elősegítése.

A fenntartható gazdasági fejlődést segítő kezdeményezések

A Kék Bolygó Alapítvány alapításakor vállalt célunk és azóta folytatott munkánk sarokköve, hogy támogatólag lépjünk fel minden olyan kezdeményezés mellett, amely felhívja a figyelmet természeti értékeink nagyszerűségére. Emellett partnerei vagyunk azoknak a programoknak, szervezeteknek és cégeknek – ideértve a non és for-profit szektort – amelyek a válaszokat keresik és adják a környezeti, klímavédelmi és fenntarthatósági kihívásokra.

Lakosságot és embereket érintő törekvések és kampányok

A fenntartható fejlődés megteremtése közös felelősségünk, melyben elsősorban a közösen elfogadott értékrend, a természeti értékek megőrzése, a megoldások átvétele jelentik a legfontosabb lépéseket.

A fiatalabb generációkat megszólító kezdeményezések

A fenntartható jövő kialakítása szempontjából a felelős, tudatos, etikus nevelés és oktatás nélkülözhetetlen, ezért munkásságunkban kiemelt szerepet játszik a gyermekek és a diákok edukációja, a fenntartható szemlélet meghonosítása és mint az egyetlen követendő irány megismertetése egy élhetőbb környezet eredménye érdekében.

Planet X Kék Bolygó

A Kék Bolygó Alapítvány elkötelezetten munkálkodik azon, hogy felhívja az emberek, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók.

0
ország
0
nap
0
kiállító
0
ezer nm

Mindezek érdekében az Alapítvány működési struktúrájára alapozva és működési köreire építve hozta létre a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó eseményét, amely a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye és Közép-Európa legnagyobb nemzetközi fenntarthatósági konferenciája és kiállítása.

Magazin

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány alapításakor vállalt célunk és azóta folytatott munkánk sarokköve, hogy támogatólag lépjünk fel minden olyan kezdeményezés mellett, amely felhívja a figyelmet természeti értékeink nagyszerűségére, ugyanakkor folyamatos pusztulására is.

Hírek

Tekintse meg a legfrissebb híreket a fenntarthatóság világából, és ismerje meg az alapítvány izgalmas tevékenységét a fenntartható fordulat elősegítése érdekében.

Hírek
Történetek