Mathias Corvinus Collegium – Klímapolitikai Intézet Ösztöndíjprogram

A Mathias Corvinus Collegium és a Klímapolitikai Intézet hallgatói ösztöndíj célja az volt, hogy vízvédelemmel vagy más természetvédelemmel, klímaváltozással, fenntarthatósággal, zöld innovációval kapcsolatos témában támogassa három tehetséges hallgató munkáját.

A program során anyagi lehetőséget biztosítottunk a támogatott képzési területeken hallgatók részére, hogy hazai és külföldi felsőoktatási intézmények tanfolyamain, kurzusain és részképzésein vegyenek részt.

Támogatott képzési területek az alábbiak voltak: jog, pszichológia, közgazdaságtan, nemzetközi gazdálkodás, mérnöki, műszaki, természettudomány, közgazdaság, nemzetközi tanulmányok, kommunikáció, média, marketing, politológia, államtudomány, szabad bölcsészet, biztonságpolitika, szociológia.

A pályázaton indulhattak azok az alap- vagy mesterképzésben részt vevő hallgatók, akik aktív hallgatói jogviszonyban álltak a pályázáskor bármely hazai felsőoktatási intézmény valamelyikével és tagjai voltak a Mathias Corvinus Collegium Egyetemi Programjának.