wave-logo

Cégre szabott kockázati tőkebefektetés felkészítő program környezeti fenntarthatóságot támogató cégek számára

Mi a program célja?

A Kék Bolygó Alapítvány WAVE programjának célja a környezeti fenntarthatóságot elősegítő innovatív üzleti megoldások támogatása.

A befektetéselőkészítő programban olyan startup vállalkozások részvételére számítunk, akik működő megoldásukkal a környezeti erőforrások fenntartható módon történő felhasználásához járulnak hozzá elsősorban Magyarországon és a V4 országok régiójában.

Milyen elemekből épül fel a program?

Kiket várunk?

Olyan startup vállalkozásokat keresünk, akik Magyarországon, illetve a V4 országokban, elsősorban az alábbi fenntarthatósági témákhoz kapcsolódó területeken működnek és már kész üzleti tervvel és prototípussal rendelkeznek.

 

Azért érdemes jelentkezni, mert

  • keretet ad és lehetőséget teremt az üzleti modell és a szervezet tudatos fejlesztéséhez,
  • elmélyíti és bővíti a résztvevők tudását különböző üzleti és egyéb kapcsolódó területeken, illetve támogatja új készségek elsajátítását,
  • számos kapcsolatépítési lehetőséget nyújt különböző érintettekkel, mint például a mentorokkal és az ő kapcsolataikkal, iparági szakemberekkel, illetve más startupokkal,
  • vizibilitást ad a befektetők és a tágabb társadalom előtt egyaránt.

Operatív tudnivalók

Részletek hamarosan.

A program alatt érintett szakmai témák

Részletek hamarosan.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, kérjük keress minket a hello.wave@kbka.org email címen, melyben feltünteted a teljes neved és az emailes elérhetőséged, illetve a képviselt startup nevét és honlap címét. A jelentkezés részletei hamarosan elérhetőek lesznek.

E-mail elérhetőségünk: hello.wave@kbka.org

Az első kohortban résztvevő vállalkozások

ATTA Paper Pallet

ATTA Paper Pallet

Colibri Charity

Colibri Charity

rakun-logo

Rakun

respray

ReSpray

TransFoodMission

TransFoodMission