HBLF Kék Bolygó Klímavédelmi Díj

Klímavédelmi díj pályázati kiírás 2020

A pályázat benyújtási határideje: 2020. november 25.

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) közös célja, hogy jutalmazza azokat a startup vállalkozásokat, amelyek a klímavédelmet és a fenntarthatóságot nem csak az értékrendjükben, hanem szolgáltatásaik és termékeik fejlesztése során is előtérbe helyezik, így képesek a klímavédelemmel kombinált gazdaságilag is versenyképes működésre. A Díjjal azokat a vállalkozásokat kívánjuk elismerni, amelyek a márkájukat és tevékenységeiket kifejezetten a klímavédelemre építik és aktívak az általuk megcélzott piaci szegmens személetformálásában is.

A pályázat célja:

A Hungarian Business Leaders Forum és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztönözni kívánja azokat a kiváló vállalkozásokat, amelyek elkötelezték magukat a természet, a klíma védelme iránt.

Elismerésként a legkiválóbb cég részt vehet  a KBKA által finanszírozott, klímavédelemhez kapcsolódó komplex üzleti mentorprogramban, amelynek piaci értéke 1 millió forint. A mentorálás célja, hogy támogassa a nyertes pályázó fejlesztési elképzeléseit, piacra lépését és üzleti terjeszkedését.

 

A JELENTKEZÉS MENETE

A sikeres pályázathoz a vállalkozásoknak az alábbi dokumentumokat kell elküldeniük a kekbolygodij@hblf.hu címre.

Kötelezően csatolandó mellékletek:

Ajánlott csatolandó mellékletek:

  • A vállalkozás tevékenységét bemutató anyagok a témában (pl. one-pager)

További információért kérjük, olvasd el a HBLF Kék Bolygó Klímavédelmi Díj Kézikönyvét, valamint Adatkezelési tájékoztatónkat is.A Díjjal kapcsolatban kérjük, hogy kérdéseid, észrevételeid a kekbolygodij@hblf.hu címre küldd el nekünk.