HELLO PLANET startup designtábor

Már jelentkezhetnek a 15-18 év közötti fiatalok a Kék Bolygó Alapítvány és a Hello Wood közös táborába a Hello Planet startup designtáborba. Idén a kiemelkedő munkák lehetőséget nyernek, hogy bemutatkozzanak az ősszel megrendezésre kerülő Planet Budapest expó és világtalálkozón is.

Elindult a jelentkezési időszaka a Hello Planet startup designtábornak. Az érdeklődők a jelentkezési lap kitöltésével és startup ötletükkel pályázhatnak az ingyenes táborba, ahol a legjobb tervekből startupot fejleszthetnek a csapatok. A pályázók közül zsűri választja ki a 80 legötletesebb jelentkezőt, akik meghívást kapnak a táborba.

A július végén megrendezett eseményen a résztvevő fiatalok inspiráló, zöld kezdeményezéseket és vállalkozásokat ismerhetnek meg, valós startup ismereteket szerezhetnek interaktív foglalkozások keretében, valamint design workshopokon dolgozhatják ki terveiket. A csapatokat mentorok és különböző területekről érkező designerek segítik a kreatív ötletfejlesztésben és a cselekvésre ösztönző programok során. Így a fiatalok lehetőséget kapnak, hogy kreatív és alkotó képességeiket felfedezzék, használják, fejlesszék, ezáltal önmagukat is jobban megismerjék. A hamisítatlan Junior táborhangulatot idén is lelkes, hellowoodos táborvezetők és MOME alumni workshopvezetők teremtik meg, hogy a szórakozás, az élmények és a jó társaság se hiányozzon.

További információk és a pályázáshoz szükséges jelentkezési lap elérhető az alábbi linken: http://bit.ly/jelentkezes-HelloPlanet