Jane Goodall: A Remény című filmjének ingyenes online vetítése

A Kék Bolygó Alapítvány a Föld napja alkalmából 5000 érdeklődő számára teszi most ingyenesen elérhetővé a világhírű etológus és csimpánzkutató, Dr. Jane Goodall különleges életét és munkásságát bemutató dokumentumfilmet!

Nagy örömmel jelentjük, hogy 2021. április 29-én, csütörtökön 18:00 és 22:00 óra között elhozzuk Nektek ’Jane Goodall: A Remény’ című dokumentumfilmjét.

Dr. Jane Goodall tudósként érkezett egy 1986-os konferenciára, és miután szembesült a csimpánzokat fenyegető veszély valós mértékével, aktivistává vált, ettől kezdve a csimpánzok megóvásáért dolgozott. A Remény című film ezzel a kritikus átalakulással kezdődik, és Jane-t három évtizedes munkáján keresztül követi. Dr. Jane Goodall évente több mint 300 napot utazik, találkozik a zanzibári iskolás gyerekektől kezdve a Szilícium-völgy technikai óriásain át Harry hercegig, miközben bölcsesség és humor segítségével terjeszti a remény üzenetét.

A film hossza 88 perc.

Az online vetítéshez emailben küldünk egyedi, egyszer használható hozzáférést a Kék Bolygó Hírlevél első 5000 feliratkozójának. Regisztrálni tehát a hírlevelünkre való feliratkozással lehet.

A film megtekintésével kapcsolatos információk és belépési adatok a Hírlevélre történő feliratkozást követően, 04.29-én 18:00-ig, e-mailben kerülnek kiküldésre.

A vetítés Facebook eseménye

Várunk Benneteket a képernyők előtt!