Legyél te is zöldebb holnaptól!

Alapítványunk támogatásával, a Földgömb az Expedíciós Kutatásért Alapítvány irányítása mellett valósul meg a 3. Zöldgömb Fesztivál, amely nem csak színes programokkal, játékokkal és természetfilmekkel várja a családokat 2019. október 27-én, az Akvárium Klubban.

A Zöldgömb Fesztivál egy olyan fenntarthatósági és környezetvédelmi rendezvény, melynek fő célkitűzése a környezettudatos életmódra ösztönző, izgalmas szemléletformálás. Az októberi rendezvény az önfeledt szórakozáson felül a környezetkímélőbb életmód kialakításához is „receptet kínál” a látogatók számára.

A köztársasági elnök fővédnöksége mellett megvalósuló családi napon ráadásul egy nagyszabású díjátadóra is sor kerül majd. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány díjazza a legügyesebb közép- és általános iskolás diákokat, akik maximum 3 perces, egyéni (környezetvédelmi) akciókat vagy víziókat feldolgozó videókkal vettek részt egy szemléletformáló vlogversenyen.