Jelentkezz ösztöndíjprogramunkra!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója vagy és mindennél jobban érdekel vizeink védelme?

Az ösztöndíjprogrammal lehetőséget biztosítunk a kiválasztott hallgatók számára, hogy minőségi szakmai tapasztalatokon és kapcsolatokon keresztül mélyíthessék el a vízügyi szakirányon szerzett ismereteiket.

A Kék Bolygó Alapítvány célja, hogy olyan tehetséges hallgatókat támogasson, akik vízvédelemmel, vízépítéssel, vízgazdálkodással vagy vízzel kapcsolatos más környezetvédelmi, fenntarthatósági témákkal foglalkoznak.

Elnyerhető ösztöndíj: havi nettó 100 000 Ft/ fő/ hónap. Egy tanévre (10 hónapra) maximum nettó 1 000 000 Ft/ fő igényelhető. A jogosultság félévente kerül felülvizsgálatra.

Ösztöndíj időtartama: 5 hónap

Kérdésed van? Itt megtalálhatod a választ!

A jelentkezés lezárult.

Szeretnél többet megtudni a programról?

Nézd meg az ösztöndíjasunkkal készült interjúnkat!

Kik pályázhatnak és mi a pályázás menete?

Az ösztöndíjra azok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói jelentkezhetnek, akik a pályázati kiírásban meghatározott valamely alapképzési vagy mesterképzési kar és szak hallgatói.

A jelentkezéshez szükséges kitöltendő dokumentumok a palyazat.kbka.org oldalon keresztül érhetőek el.

Pályázat benyújtásának helye és módja

A pályázatot a palyazat.kbka.org oldalon keresztül, PDF formátumú csatolmányokkal lehet beadni.

Az ösztöndíjas szerződést kizárólag Ügyfélkapu [az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 35. § (1) bekezdés b) pontjában nevesített, a magyar Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás] birtokában köthető meg. Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben e kötelezettségének a szerződés megkötéséig nem tesz eleget, az a szerződés megkötésének elháríthatatlan akadályát képezi, amelyért a Kék Bolygó Alapítványt mint Támogatót felelősség nem terheli.