Jelentkezz ösztöndíjprogramunkra!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vagy a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hallgatója vagy és mindennél jobban érdekel vizeink védelme, az energetika vagy a mesterséges intelligencia?

Az ösztöndíjprogrammal lehetőséget biztosítunk a kiválasztott hallgatók számára, hogy minőségi szakmai tapasztalatokon és kapcsolatokon keresztül mélyíthessék el a vízügyi, energetikai vagy mesterséges intelligenciával foglalkozó szakirányon szerzett ismereteiket.

A Kék Bolygó Alapítvány célja, hogy olyan tehetséges hallgatókat támogasson, akik vízvédelemmel, vízépítéssel, vízgazdálkodással vagy vízzel kapcsolatos más környezetvédelmi, fenntarthatósági, valamint energetikai témákkal vagy mesterséges intelligenciával foglalkoznak.

Elnyerhető ösztöndíj: bruttó 500 000 Ft/ fő/ 5 hónap.

Ösztöndíj időtartama: 5 hónap

A pályázat beadásának határideje: A jelentkezés lezárult.

Kérdésed van? Itt megtalálhatod a választ!

Pályázati kiírás: innen letölthető

Jelentkezési határidő:

A jelentkezés lezárult.

Szeretnél többet megtudni a programról?

Nézd meg az ösztöndíjasunkkal készült interjúnkat!

Kik pályázhatnak és mi a pályázás menete?

Az ösztöndíjra a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem azon hallgatói jelentkezhetnek, akik hidrológia, víztudomány, vízépítés, vízgazdálkodás, vízzel kapcsolatos vegyészeti ágak, vízzel kapcsolatos környezetvédelmi témák, energetika, mesterséges intelligencia alap vagy mesterképzési kar és szak hallgatói.

Az ösztöndíj feltétele a minimum 4-es tanulmányi átlag, illetve minimálisan 15 kredit/félév kreditszám.

Pályázat benyújtásának helye és módja

A jelentkezést az erre kialakított pályázati rendszerben kell benyújtani a meghatározott jelentkezési időszakban.

Ha felkeltette a program az érdeklődésedet, további információkat találsz itt: palyazat.kbka.org

További kérdésed van? Segítünk! Írj nekünk a palyazatok@kbka.org címen és hamarosan kapcsolatba lépünk Veled!

Az ösztöndíjas szerződést kizárólag Ügyfélkapu [az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 35. § (1) bekezdés b) pontjában nevesített, a magyar Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás] birtokában köthető meg. Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben e kötelezettségének a szerződés megkötéséig nem tesz eleget, az a szerződés megkötésének elháríthatatlan akadályát képezi, amelyért a Kék Bolygó Alapítványt mint Támogatót felelősség nem terheli.