Jelentkezz ösztöndíjprogramunkra!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vagy a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hallgatója vagy és mindennél jobban érdekel vizeink védelme?

Az ösztöndíjprogrammal lehetőséget biztosítunk a kiválasztott hallgatók számára, hogy minőségi szakmai tapasztalatokon és kapcsolatokon keresztül mélyíthessék el a vízügyi szakirányon szerzett ismereteiket.

A Kék Bolygó Alapítvány célja, hogy olyan tehetséges hallgatókat támogasson, akik vízvédelemmel, vízépítéssel, vízgazdálkodással vagy vízzel kapcsolatos más környezetvédelmi, fenntarthatósági témákkal foglalkoznak.

Elnyerhető ösztöndíj: bruttó 500 000 Ft/ fő/ 5 hónap.

Ösztöndíj időtartama: 5 hónap

A pályázat beadásának határideje: 2022. október 15. 12:00

Kérdésed van? Itt megtalálhatod a választ!

Pályázati kiírás: innen letölthető

Jelentkezési határidő:

2022.09.15., 12:00 – 2022.10.15., 12:00

Szeretnél többet megtudni a programról?

Nézd meg az ösztöndíjasunkkal készült interjúnkat!

Kik pályázhatnak és mi a pályázás menete?

Az ösztöndíjra a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem hallgatói jelentkezhetnek, akik hidrológia, víztudomány, vízépítés, vízgazdálkodás, vízzel kapcsolatos vegyészeti ágak, vízzel kapcsolatos környezetvédelmi alap vagy mesterképzési kar és szak hallgatói.

Az ösztöndíj feltétele a minimum 4-es tanulmányi átlag, illetve minimálisan 15 kredit/félév kreditszám.

Pályázat benyújtásának helye és módja

A jelentkezést az erre kialakított pályázati rendszerben kell benyújtani 2022. szeptember 15. 12:00h (dél) – 2022. október. 15. 12:00h (dél) között.

Ha felkeltette a program az érdeklődésedet, kezdd el a jelentkezést még ma itt: palyazat.kbka.org

További kérdésed van? Segítünk! Írj nekünk a palyazatok@kbka.org címen és hamarosan kapcsolatba lépünk Veled!

Az ösztöndíjas szerződést kizárólag Ügyfélkapu [az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény 35. § (1) bekezdés b) pontjában nevesített, a magyar Kormány által kötelezően biztosított elektronikus azonosítási szolgáltatás] birtokában köthető meg. Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben e kötelezettségének a szerződés megkötéséig nem tesz eleget, az a szerződés megkötésének elháríthatatlan akadályát képezi, amelyért a Kék Bolygó Alapítványt mint Támogatót felelősség nem terheli.